Veiligheidskundige MVK

Location Netherlands - Pernis
Category IMS/QHSE

Kentech Pernis is op zoek naar een

Veiligheidskundige / HSE Officer

De baan
Tot jouw taken behoren het bevorderen van het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers, het adviseren over hoe ze veilig kunnen werken en het verzorgen van de benodigde interne trainingen zoals besloten ruimten, LOTO en werkplekintroducties. Je hebt een belangrijke rol in het samenstellen en bespreken van de Taak Risico Inventarisaties (TRA), het geven en bijwonen van Toolbox meetings, het coördineren en naleven van de HSE regels en het uitvoeren van toezicht en coaching in het veld op het gebied van veiligheid. Daarnaast onderzoek en rapporteer je alle veiligheids- ongevallen en incidenten, initieer je maatregelen om ongevallen te voorkomen en signaleer je ongewenst gedrag aangaande veiligheid. Je geeft hierover gevraagd maar ook ongevraagd advies aan leidinggevenden en het managementteam. Als Veiligheidskundige/HSE Officer draag je proactief bij aan het ontwikkelen van een efficiënte werkwijze voor de HSE administratie. Tevens ben je betrokken bij de implementatie van het ERP systeem. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van de HSE rapportages.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een enthousiast en proactief persoon met een afgeronde MVK opleiding. Daarnaast heb je aantoonbaar ervaring als Veiligheidskundige / HSE Officer in de petrochemie. Sta je stevig in je schoenen, ben je graag buiten op locatie om zelf de situatie op de werkvloer te analyseren en kun je onze werknemers coachen en adviseren op het gebied van veiligheid? Beschik je over de capaciteit om op managementniveau te adviseren over veiligheid, beheers je de Engelse taal in woord en geschrift en kun je zowel zelfstandig als in een team werken? Werk je graag in een uitdagende, complexe werkomgeving? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Kentech Pernis
Kentech is een groeiend, internationaal familiebedrijf wat in Nederland het onderhoud aan de installaties van Shell verzorgd op de locaties Pernis, Europoort en Moerdijk. Wij zijn actief in een drietal disciplines; WTB, E&I en Civiel. Daarnaast is Kentech wereldwijd actief in onder andere Centraal Amerika, het Midden Oosten, Azië, Rusland, Australië en Europa.

Ons aanbod
Wat bieden wij jou?

  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • Werken bij een veilig, groeiend internationaal familiebedrijf
  • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • Een 40-urige werkweek
  • Mogelijkheden tot het volgen van bijpassende opleidingen

Jouw reactie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door hieronder op de 'Apply now' button te klikken. Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Wouter Hooijmans op 06-21689583 of via recruitment@kentech.com