Stagiair magazijn Pernis

Category PROCUREMENT

De rol

Voor onze locatie Pernis zijn wij op zoek naar een stagiair in ons magazijn. Volg je momenteel een opleiding richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Logistiek & Supply Chain Management? En wil je werken voor een aannemer die onderhoud uitvoert aan de installaties van Shell? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Tijdens deze stage houd jij je onder andere bezig met het opschonen van het gereedschapsbeheer systeem, het maken van controlerondes in het magazijn, het voorbereiden van items voor het scannen/registreren in Oracle, het ondersteunen van HSE gerelateerde zaken en het actief bijdragen aan kwaliteitsverbeteringen. Je komt te werken in een klein magazijn waar alle gereedschappen worden beheerd, gerepareerd en worden uitgegeven aan onze collega's in het veld. Je werkt met 2 of 3 collega's en je bent aanspreekpunt voor onze collega's die aan de balie gereedschappen komen halen. Deze zet je middels een scanner op naam van de collega en geeft daarna de gereedschappen uit.

Kentech Pernis en Moerdijk

Kentech is een groeiend, internationaal familiebedrijf wat in Nederland het onderhoud aan de installaties van Shell verzorgt op de locaties Pernis, Europoort en Moerdijk. Wij zijn actief in een drietal disciplines; WTB, E&I en Civiel. Daarnaast is Kentech wereldwijd actief in onder andere Centraal Amerika, het Midden Oosten, Azië, Rusland, Australië en Europa.

Reageren

Ben je enthousiast over deze stageplek? Solliciteer dan direct door hieronder op de 'Apply now' button te klikken. Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiters via recruitment@kentech.com